för privatpersoner

Ett hälsosammare liv börjar med ett litet steg.
 

Samtal via Skype eller telefon är ett väldigt smidigt och effektivt sätt att bli coachad på eftersom det gör att du inte behöver lämna din arbetsplats eller hem för att träffas. Oavsett om du är här för att du vill börja leva ett hälsosammare liv, må bättre på din arbetsplats, förbättra någon relation eller kanske för att du helt enkelt vill få ut mer av ditt liv är detta ett bra alternativ.

Som coach specialiserad på hälsa hjälper jag dig att utforska och definiera dina mål samtidigt som vi skapar en plan för att du skall kunna uppnå dem och få förändringarna du vill ha.

Genom att hjälpa dig så att du själv kan lösa dina problem och förstå hur du skall hantera eventuella hinder på vägen kommer du kunna genomföra de förändringar du vill ha på ett mycket effektivare sätt.


Oavsett om du har ett specifikt mål eller söker allmän vägledning kommer jag att stötta dig. Jag kommer hålla dig ansvarig enligt en plan som är hanterbar och skapad speciellt för dig.
Jag kommer inte att lösa dina problem, men kommer guida dig att lösa dem på egen hand.

Vårt samtal är 100% konfidentiellt, vår relation kommer vara ärlig och oftast otroligt givande.

Vad har du för mål? Börja träna? Äta hälsosammare? Må bättre på jobbet? Spendera med tid med dina barn eller kanske förbättra din självkänsla? Alla dessa saker handlar om att förbättra sin hälsa och höja sin livskvalitet.
Jag kommer hjälpa dig få förändringarna du vill ha. Du kommer du få insikt, bli inspirerad och hitta lösningar.

ÄR DU REDO ATT TA NÄSTA STEG?

Då föreslår jag att du bokar ett 30 minuters prova på samtal som är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Samtalet hålls på Zoom, Skype eller på telefon.
Efter ditt prova på samtal om du är intresserad av att fortsätta arbeta med mig, kommer jag att förbereda ett personligt erbjudande till dig.

Boka ditt samtal nu!

Slide BOKA ETT PROVA PÅ SAMTAL

VANLIGA FRÅGOR.

Vad är coaching?
Kort beskrivet kan man säga att coaching är en samtalsmetodik som hjälper dig definiera dina mål och skapa en konkret plan så att du effektivt kan jobba mot dem. Genom hjälp från en coach kommer du utmanas till att tänka annorlunda, se ditt liv från nya perspektiv och samtidigt hitta de inre resurser du behöver för att kunna uppnå dina kort och långsiktiga mål.

Hur går ett coachingsamtal till?
Samtalen är oftast via Zoom, telefon eller Skype. Det gör det smidigt för dig eftersom du inte behöver lägga tid på att åka till mig.

Hur mycket tid tar det?
Det beror sig lite på vad dina mål är. men oftast räcker 10 samtal som är utspridda på 3-4 månader. Ett samtal är mellan 30-60 minuter. Mellan våra samtal är det sen upp till dig hur mycket tid du lägger på att arbeta mot dina mål.

Hur ser processen ut?
Det bästa är att börja med ett ”prova på samtal”. Om du efter det bestämmer dig för att arbeta med mig kommer vi att ha ett längre kartläggande samtal så jag kan förstå vad dina mål är. Därefter bokar vi tider för återkommande samtal. Initialt en gång i veckan, därefter varannan vecka.

Vad kostar det?
Det beror sig lite på vad du vill ha hjälp med. Jag erbjuder två olika paket, och om dem kan du läsa här.

Hur vet jag om coaching är rätt för mig?
Skicka gärna ett mail med eventuella frågor eller ännu bättre boka ett kostnadsfritt prova på samtal för att uppleva vad coaching är.